​Hør omkring virksomheden

Vores baggrund​

Ullerslev Montage bygger på mange års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. 


Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og komfleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på kontakt siden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i ventilationer til private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i opsætning og vedligeholdelse af ventilationer for for private og erhvervs kunder. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostnings besparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra start til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder kundens ønsker.

Vi monterer og installerer for dig!

Vælg os som din professionelle samarbejdspartner når du har brug for hjælp med ventilationen. Hvad enten det er privat eller erhverv, så står vi til rådighed.​

Udfyld formularen med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

​Ullerslev Montage 

Damsgårdvej 11C 5540 Ullerslev

​Åbningstider

​Mandag - fredag: kl. 06:00 - 18:00

Vi er altid klar ved telefonen

Weekend: efter aftale

Kontakt

​Tlf.: 26 63 88 88

E-mail: info@ullerslevmontage.dk
CVR: 39243091

Ullerslev Montage - installation og vedligeholdelse af ventilationssystemer